Despre

Ce suntem

Proiectul “Bursa pentru toti” a fost conceput din 2 motive.

Primul a fost sa-i ajutam pe oameni sa inteleaga faptul ca a-ti pune banii la Bursa nu-i un lucru de care trebuie sa te temi si ca poti fi participant, fie ca iti permiti sa aloci 8 ore pe zi, sau 2 ore pe an.

Al doilea motiv a fost sa ne documentam evolutia pe care noi doi o avem de-alungul timpului (cu bune si, mai ales, cu rele), ca voi toti sa puteti invata din greselile noastre deoarece e mai ieftin sa inveti din greselile altora decat dintr-ale tale.

Ce NU suntem

NU suntem un blog de ponturi si sfaturi care te fac miliardar peste noapte si trebuie urmate cu sfintenie. Nu ne credem suficient de destepti incat sa stim cu siguranta care sunt trendurile care vor evolua enorm in urmatorii 3,5 ani. Asta-i un joc pe care multi oameni extrem de inteligenti de pe glob il joaca zilnic si nu multora le iese.

Nu suntem fara greseli. Tot ce citesti aici, e indicat sa fie luat cu o doza de scepticism. Mereu trebuie sa-ti faci si tu o analiza despre lucrurile in care vrei sa-ti pui banii.

Cine suntem

Salut,

Ma numesc Andrei si activez la Bursa (americana, momentan) de pe la jumatatea lui 2017. Am cochetat cu tradingul, optiunile binare precum si investitul in companii.

Cu trecerea timpului am inteles importanta formarii unui portofoliu mapat pe apetitul tau de risc, a diversificarii si a rabdarii.

Daca doresti sa observi evolutia portofoliului meu pentru perioada 2019+ , te invit sa accesezi linkul de mai jos

Urmareste-mi portofoliul Moderat


Radu

Am inceput sa invat analiza tehnica si sa activez pe piata forex din 2015. Timp de 1 an am practicat exclusiv pe un cont demo, timp in care am incercat diverse abordari (stiri, indicatori, suport si rezistenta, patternuri de candele) dar care au adus doar rezultate mixte.

Aceste lectii au fost esentiale in formarea unui sistem simplificat, concis si repetabil pe care il folosesc si imbunatatesc continuu pe contul real.

Urmareste-mi portofoliul real